Alt Image

1893

WILLIAM WRIGLEY

William Wrigley Jr. eredetileg szappan és sütőpor árus volt, aki apró figyelmességként rágógumit ajándékozott ügyfeleinek vásárlásaik mellé. Az ajándék hatalmas népszerűsége arra ösztönözte, hogy saját nevét viselő rágógumit hozzon létre.

Alt Image

1944

A RÁGÓGUMI GYÁRTÁSA

A rágógumi gyártását Amerikában a második világháború idején az összetevők hiánya nehezítette meg. A cég az utolsó Wrigley márkájú rágógumikészletét a katonáknak küldte el, miközben a hazai piacon bevezette a módosított receptúrájú Orbit rágógumit.

Alt Image

1974

VONALKÓD

Az amerikai Ohioban a Wrigley márkájú rágógumi az első olyan termék a világon, melynek forgalmazásához vonalkódot használtak.

Alt Image

1976

ÚJ TERMÉK RÉGI NÉVEN

Az Orbit 30 év után jelent meg ismét a piacon. Az első cukormentes rágógumi az eredeti Wrigley cég nevét viselte. Eleinte csak Németországban, Svájcban és Hollandiában volt megvásárolható, de fokozatosan meghódította az egész világot.

Alt Image

2001

ORBIT

Az Orbit visszatér származási helyére. Az új évezred elején az Egyesült Államokban az ügyfelek a második világháború óta először vásárolhatják meg.

Alt Image

2003

ORBIT DROPS

Az egészséges fogakért vívott harcban a cukorkaformát öltött rágógumik is csatasorba állnak. Az Orbit Drops cukorkák nem csak cukormentesek, de xylitolt, vagyis természetes édesítőszert is tartalmaznak, amely a szájban levő káros baktériumokat is képes megsemmisíteni.

Alt Image

2007

AZ AMERIKAI FOGÁSZATI EGYESÜLET PECSÉTJE

Az Orbit rágógumik az elsők között kapták meg az Amerikai Fogászati Egyesület pecsétjét a fogszuvasodás elleni küzdelemben és a fogak megerősítésében való klinikailag bizonyított eredményeikért.

Alt Image

2017

ORBIT WHITE

A fogyasztóknak bemutatkozik az új Orbit White rágógumi terméksorozat, mely a fogászati higiénia szempontjából az Orbit rágógumik minden eddigi előnyével rendelkezik, és a speciális apró kék részecskéknek köszönhetően fehéríti a fogakat.
#ORBITHUNGARY
Kövessen minket az Instagramon